Főoldal » 2017 » November » 8 » SA adalékok - tizenötödik rész
0:09 AM
SA adalékok - tizenötödik rész

Honnan tudhattam volna az utolsó repülésről...

Elkövettem azt a hibát a SA megjelenésekor, hogy a bakelit változatból nem vettem egy példányt magamnak. Igazából most kezdtem el csak sajnálni a dolgot, mikor is utána néztem, hogy már sehol sem kapható. A discogs-on is körülnéztem, aztán el is képedtem, hogy 60 és 80 euro között lehet venni használtan!

Szóval napra pontosan az album megjelenése után 7 hónappal:

A minap véletlenül bukkantam egy online lemezboltra, ahol találtam egyet az LP verzióból, és aztán gyorsan le is csaptam rá. (A bolt a Melody Center - és ez most tényleg a reklám helye!)
Postával együtt vagy 8200 forintba került, és másnap itt volt a dedikált lemez, úgyhogy baromi nagy mákom volt. Totál szép az album, ki sem fogom csomagolni, mígnem veszek már magamnak egy tisztességes lemezjátszót. Erre mondjuk már gyerekkorom óta készülök, de csak összejön majd mostanság. Aztán az összes bakelit korongomat leporolhatom, az újakat kicsomagolhatom, és azokat hallgatva újra átélhetem majd tinédzser éveim felejthetetlen pillanatait.

És végül, elkövettem azt a hibát is, hogy nem vettem meg 7 évvel ezelőtt a CROG bakelit verzióját sem, de ahogy elnézem az árakat, mostanra erre nem is maradt sok esélyem… :-(

Megtekintések száma: 286 | Hozzáadta:: vafe