Főoldal » 2012 » Szeptember » 6 » Marian Gold levele - Alphaville levelező lista, 2012. szeptember
10:31 AM
Marian Gold levele - Alphaville levelező lista, 2012. szeptember
Levelek az esőben...
 
Néhány nappal ezelőtt adta közre Marian Gold az alábbi levelet, amely tartalmaz néhány fontos dolgot és mindenképpen ide kívánkozott.
(Forrás: Alphaville Mailing-List)
 
Szia Daniel és mindenki más ezen a listán!

Ami a London Sky című dalt illeti, nincs tervezve az albumra. Nagyon sok új anyagunk van, és nem szándékozunk jelenleg egy nagyobb projektet megjelentetni. A London Sky-t még 2004-ben írtuk Martinnal. Először nagyon szerettem, aztán nagyon nem és most végül ismét szívesen hallgatom. A végén majd mégiscsak a Strange Attractor-on fog kikötni.

Jelenleg egy hotelban vagyok és várom, hogy elkezdődjön a ma esti koncertünk. Van még addig 6 órám és van időm most írni. Mit is mondhatnék, nos… Először is a rossz hír: nem lesz album idén. Habár a Universal többször megerősítette a 2012. szeptemberi megjelenést, meggondolták magukat a túl sok őszi lemezkiadások miatt. Csak azt tudom mondani, hogy ez nem igazán dobott fel bennünket.

Jó hír viszont, hogy a késés miatt mindannyian író üzemmódba kapcsoltunk és egy csomó új dalt fogunk elkészíteni. Ennek következménye pedig az lesz, hogy jóval több dal közül tudunk majd választani. Ami a Strange Attractor albumot illeti, még mindig ez a munkacíme (mint ahogy ez volt már egyszer, amikor elkezdtük írni a Prostitute-ot.) A producer Ludwig Bösse lesz. Ő egy svéd fickó Malmö-ből, zeneileg az indie műfajához tartozik, és tökéletes lesz ötleteink megvalósításához a következő lemezünkön.

Ami a dalok témáit illeti: lesz néhány önéletrajzi indíttatású (House of Ghosts, Sexyland), néhány, amely olyan versekből valók, amelyeket az elmúlt hét évben írtam (The Wine of Astonishment, Marionettes with Halos). Martin is szerepet vállalt néhány szövegnél, különösen a Heartbreak City-nél. Aztán megtaláltam egy régi saját írásomat a Cephren’s Barget-t, amelynek eredménye a Maffia Island lett, és amely a kedvencem ebben a pillanatban. És persze maradtak anyagok, amelyeket nem használtunk fel a Giant-nél, mert a szövegei nem illtettek oda: A handfull of darkness, Enigma, The lions will never die, Over the hills, London sky – csak néhány ezek közül. Lehetetlenség lenne ezt mind felrakni egy albumra. Így hát lassan itt lesz az ideje egy újabb Dreamscape fejezetnek, vagy felrakni néhányat a honlapunkra.

Nos, ennyit mára, emberek.
Remélem, ez a levél megtalál benneteket, bárhol is vagytok.
Szeretettel
Marian

(fotó: alphaville.de)
Megtekintések száma: 1868 | Hozzáadta:: vafe