Főoldal » 2016 » November » 24 » SA adalékok - kilencedik rész
6:45 PM
SA adalékok - kilencedik rész

Túl a nevető egeken...

Talán már sokan tudjátok, hogy az új Alphaville album, a Strange Attractor megjelenése 2017. elejére csúszik. Ezt Marian Gold jelentette be november14-én a skandináv fórumon.

Amit elárult még róla, hogy készen van, és ez egy kísérleti lemez lesz; kevésbe popposabb a CRoG-nál. Egyik előző lemezre sem fog hasonlítani, ugyanakkor az Alphaville szellemisége felfedezhető lesz, mint minden korábbi lemez esetében. Az, hogy ilyen sokáig készült, voltaképp az ő hibája, mert nem tudta az elején, milyen albumot is akar készíteni, az utazás során pedig sok metamorfózison esett át.  

Az album borítóján az együttes fog szerepelni, az Afternnons In Utopia után először és az egész artwork erre fog felépülni. 13 dal lesz hallható a cd-n, a dupla bakelit kiadáson pedig 16. A Heartbreak City videóját már leforgatták, ami fekete-fehér, elég baljós hangulatú és amelyben tulajdonképpen az együttes csak előadja a dalt. Ami pedig a promóciót illeti, sikerült megszerezniük néhány nagy német tv társaság támogatását 2017-re, amelyre majd a Universal építheti a reklámkampányt.

A lényeg nagyjából ennyi, végezetül jöjjön a SA végleges dallistája, szintén Marian infója: : Giants - Marionettes With Halos - House Of Ghosts - Around The Universe - Enigma - Mafia Island - A Handful Of Darkness - Sexyland - Rendezvoyeur - Nevermore - Fever! - Heartbreak City - Beyond The Laughing Sky

Ja, és az albumzáró a kedvenc dala...

Megtekintések száma: 1126 | Hozzáadta:: vafe