Főoldal » 2016 » Augusztus » 21 » SA adalékok - nyolcadik rész
8:28 PM
SA adalékok - nyolcadik rész

A Heartbreak  City videójának forgatása

Kivételesen jó volt a megérzésem, mert éppen két héttel a legutóbbi bejegyzés után jelentek meg az első fotók Dave instagram oldalán az új Alphaville kislemez, a Heartbreak City videójának forgatásáról. (Egészen pontosan 2016. augusztus 9-én.)

Azóta aztán már az alphavillenow.com-ra és az együttes facebook oldalára is feltöltöttek képeket az eseményről, több részletben is. Gondolom mindannyian láttátok ti is a képeket és végre dobbant egy nagyot újra a szívünk. Igen, valószínűleg hamarosan bejelentik a megjelenési dátumokat, mind a kislemez, mind pedig az albumot illetően. A dallista még mindig nem végleges, de állítólag az A handful of dardkness és az Around the Universe is fog az albumon szerepelni. Visszatérve a videó forgatásról készült képekre: látványban nagyon ígéretesnek tűnik, bár ha jól látom, felépítésében ez egy egyszerű performance videó lesz. Az egyik kedvenc képemet tettem ide felülre, amelyen Carsten látható egy Kraftwerk-re emlékeztető beállításban (láttam több ilyen képet is) amelyek egyébként nagyon tetszenek, az analóg Moog szintiről már nem is beszélve. :-)
Szerintem egy szeptember végi single megjelenés reálisnak tűnik, aztán talán októberben jöhet majd a Strange Attractor is. Reméljük a legjobbakat!

 

Megtekintések száma: 777 | Hozzáadta:: vafe